Az elmúlt években radikális fejlődésen ment keresztül a reklámipar. Ennek kiváltó okai között olyan tényezőket találunk mint például adott vállalat lehetőségeinek maximális kiaknázására való törekvés, erre vonatkozóan a működési eredmények méréséhez pontos statisztikai technikák kialakításának követelménye, továbbá a médiák szerepének átalakulása, továbbfejlődése, az internet növekvő elterjedése, valamint nem utolsó sorban a fogyasztói társadalom egyre növekvő igénye. Ezek a változások a hagyományos reklámfelületektől eltérő, látványosabb megoldások kidolgozását tették szükségessé.

A nagy márkák a 30 másodperces TV reklámokon, a rádiós vagy a sajtóban megjelenő hirdetéseken túl egyre újabb és különlegesebb módját keresik annak, hogy az üzleti mondanivalójukat, reklámjaikat minél hatásosabban eljuttassák a fogyasztókhoz. Ugyanakkor, amíg ezek a hagyományos hirdetési formák még mindig fontos szerepet töltenek be a marketing szférában, már közel sem annyira hatásosak a célközönség felé, mint régen. A TV reklámok növekvő számával fordítottan arányosan csökkenő reklámnézettségi, illetve reklámhatékonysági mutatók, az új technológiát képviselő TIVO rendszer és a műholdas rádiók megjelenése az egyre bővülő kábeltévékkel együtt arra késztetik a Marketingszakembereket, hogy a média-költségvetésüknek egyre nagyobb hányadát fordítsák a nem hagyományos hirdetési eszközökre. Ez az a terület az, ahol a léghajóval történő reklámozás a megváltozott igényeket megfelelően kielégíti.

A léghajós hirdetés szépsége a multifunkcionalitás. Sokrétű alkalmazhatóságának köszönhetően nem lehet beskatulyázni a reklámcélú felhasználás egyik területére sem. A léghajós marketing jóval nagyobb szereppel bír, mint egy egyszerű kültéri hirdetési eszköz. Értéket közvetít, melynek integrálása a médiamixbe exponenciálisan megnöveli a hatékonyságot, így ezzel garantálja a megcélzott fogyasztói réteg figyelmének felkeltését.

Kivetítős léghajó tulajdonságai és szolgáltatásai:
Forradalmian új léghajó, melynek terveit marketingszakemberek igényei alapján készítették
Éjjel, nappal jól látható LED kivetítő rendszer
21 méter × 9 méter kijelzőméret
Könnyen váltakoztatható cégüzenetek, reklámfilmek lejátszására alkalmas felület
A léghajó teljes felülete használható reklámhordozóként
Éjjel teljes kivilágítási mód
Utasszállítási lehetőség, mely kiváló VIP- vagy médiaszolgáltatás
Kiváló manőverezési tulajdonságok, nagy sebesség, megszakítás nélküli 4 órás üzemidő

 

 

 


         
 
     

VISUSART Kft.
Levelezési cím:
1119 Budapest, Bártfai u. 6.
Fax:+36 1 203 17 59
Tel.: +36 20 9644 067
E-mail: info@visusart.hu